Harmonogram eventów w końcu zależny od regionu!

W końcu czas odbywających się eventów podzielony zostanie na dwa regiony: amerykański i europejski. Przyjrzyjmy się więc, w jakich godzinach odbywać się będą poszczególne wydarzenia:
  • Ocleera Rift I – 10:00 AM UTC / 12:00 CEST (południe)
  • Mistmerrow I – 10:00 AM UTC / 12:00 CEST (południe)
  • Freedich Gold Trader (poranek) – zaczynając od 10:30 AM UTC / 12:30 CEST przez 2 godziny
  • Nation Construction Quests (sobota, niedziela) – 11:00 AM UTC / 13:00 CEST przez 9 godzin
  • Wojna w Diamond Shores I – 12:00 PM UTC / 14:00 CEST przez 9 godzin
  • Battle of the Golden Plains I (Halcyona) – 12:00 PM UTC / 14:00 CEST
  • Wojna w Karkasse Ridgelands – 2:55 PM UTC / 16:55 CEST przez 12 godzin
  • Mistmerrow II – 3:00 PM UTC / 17:00 CEST Kraken (wtorek, czwartek, sobota) — 3:30 PM UTC / 17:30 CEST
  • The Mirage Isle Fish Fest – 4:00 PM UTC / 18:00 CEST przez 1 godzinę
  • Red Dragon (środa, sobota) – 5:00 PM UTC / 19:00 CEST pozostaje przez 12 godzin lub do czasu zabicia
  • Abyssal Attack (wtorek, czwartek, sobota) – 5:30 PM UTC / 19:30 CEST
  • Lusca Awakening – 6:00 PM UTC / 20:00 CEST
  • Freedich Gold Trader (wieczór) — 6:30 PM UTC / 20:30 CEST i jest aktywny przez 2 godziny
  • Mistmerrow III – 8:00 PM UTC / 22:00 CEST
  • Battle of the Golden Plains II (Halcyona) — 9:30 PM UTC / 23:30 PM CEST
  • Ocleera Rift II – 11:00 PM UTC / 1:00 CEST (w nocy)
  • Wojna na Diamond Shores II – 12:00 PM UTC / 2:00 CEST zaczyna się w nocy i trwa 9 godzin

Harmonogram związany z oblężeniami:

  • Aukcja startuje w środę – 6:30 PM UTC / 20:30 CEST
  • Deklaracja (piątek) – 6:30 PM UTC / 20:30 CEST
  • Przygotowania (niedziela) — 4:30 PM UTC / 18:30 CEST
  • Początek oblężenia (niedziela) – 5:00 PM UTC / 19:00 CEST

Informacje zostały zaczerpnięte ze strony Babagra.pl

PS-Mała pokazówka, obejrzyjcie i oceńcie sami :)